luni, 7 decembrie 2009

Nu am putut noi sa votam cat au putut ei sa fure

Scârbă, multă scârbă. Singurul lucru ce îmi întrece scârba este prostia, ignoranţa şi infantilismul românilor. Seara, 3 sondaje şi jumătate îl dădeau câştigător pe Mircica. Vesel,bucuros peste măsură şi săritor de parcă ar fi avut băgat în fund un ardei mai roşu decât limbă lui nea Nelu'. Petrecere, şampanie, mulţumiri pnl-istilor şi o icoană primită de la Becali, totul pe o muzică gravă pusă la boxele din Kiseleff... asta era peisajul roşiatic ce părea că ne va scăpa de tiran. De cealaltă parte: dezamăgire, resemnare, discursuri disperate şi rozaliul Videanu care zbiera nişte rezultate parţiale.
Dimineaţă dezastru, apocalipsa venise pe pământ cu steroizi în vene. Dracul portocaliu le băgase adrenalină în sânge pupinbasestilor şi iadul pare că se va instala pe la noi.
Ce să mai spun ? despre autobuze şi număratul voturilor ? despre cocote şi mogulii buni ? despre nomenclaturistul care acum este cel mai anti-comunist ?
Prefer să spun un singur lucru: numărătoarea paralelă a PDL-ului a fost la fel cu cea a BEC-ului. Bravo ! Suntem prostii prostilor!
Diaspora ne-a futut ! Strainezii lu' peşte, aflaţi departe de ţara s-au gândit că ar fi amuzant să îl pună pe tiran să ne conducă încă 5 ani. Pfoai de capul vostru... dă doamne să dea faliment Strainezia şi să trebuiască să va întoarceţi aici să va bucuraţi de alegerea voastră.
Sunt sătul de ţara asta şi de majoritatea poporului ei care reuşeşte să scoată ce este mai rău din mine. Ură mea viscerală pentru TB este întreţinută zilnic de toate faptele lui şi de toţi susţinătorii lui, nişte cocalari imputiti. Bravo mah, aşa ţara, aşa conducător, aşa rezultate, aşa realizări.

4 comentarii:

  1. Excelent articol, puncte de vedere corecte! Si eu ca si tine sunt dezolat de rezultate dar mai ales de modul necinstit in care se poate castiga "la urne".

    RăspundețiȘtergere
  2. esti prost daca la 17 ani, cand toti oamenii normali la cap descopera dragostea tu simti doar ura viscerala.

    RăspundețiȘtergere
  3. Scriu din Cluj, dintr o diaspora, inghimpat de portocaliu si tolerat de maghiarime, in tara mea, Romania si iti spun ca simbioza ticalosiei de acest tip golanesc, exista, eu deja am ramas fara job, tocmai pentru ce mai scriu pe blogul meu DAR nu mi e frica, nu ma doboara marinelismo/manelismul care a adus tara intr un hal fara de precedent…

    RăspundețiȘtergere
  4. inteleg de la immortal ping ca ai 17 ani. eu ma bucur ca la la cei 17 ani pe care ii ai nu esti prost. si mie mi-e scarba de alegerile astea.

    RăspundețiȘtergere

Comentezi ?