luni, 14 decembrie 2009

Rătăciţi în lăcomie

Rătăciţi în Panama... emisiune anunţată cu surle şi trâmbiţe. Kanal D-ul a investit sume mari în recuzită şi organizare...totul pentru nişte ratinguri invizibile.

De ce a eşuat Rătăciţi în Panama ?

Andrei Gheorghe părea alegerea perfectă; nimic nu i-ar fi plăcut mai mult decât să fumeze ceva iarbă pe o insulă pustie şi să îi ia la mişto pe toţi concurenţii.
Vedetele: Cerebel (sau CRBL) Silvia (De La Vegas - o trupă de mare insucces) , luptătorul Pitbull Atodiresei , dansatoarea din buric Jasmine, stripperul certăreţ Cosmit Păsat şi sora lu' soţia lu' piticul bogat : Ramona Gabor... păreau că vor acoperi o plajă variată de public.

Atunci ?
Emisiunea a eşuat din cauza lăcomiei turcaleţilor. Ăştia au lungit polologhia prea mult iar vaca audienţei nu a mai dat lapte deloc.
5 ore de emisie pe săptămâna...enorm !
Altă ţepuşă în kebabul turcesc a fost formatul, mult prea stufos. 3 insule cu facilităţi diferite, eliminarea făcută de către membrii altei echipe...prea mult ! Lumea voia sânge şi suferinţă. Trebuiau lăsaţi pe o plajă pustie şi să se dea afară între ei.
Ultima lovitură a fost publicul. Puţinii privitori la Kanal nu au putut să fie atraşi de genul asta de emisiune; nivelul lor (genunchiu broaştei) le permitea să se uite numai la Bahmu, Fata lu' Tata sau clarvăzătorii.
În concluzie, Rătăciţi în pana mea (cum puteam uita mişto-ul ăsta) a fost o dezamăgire totală.Nici eu , cel mai mare fan pe care îl ştiu, nu am putut să mă mai uit la emisiune. Câştigătorul chiar nu mai contează... turcii au reuist să îşi elimine pe telespectatori mai repede decât pe concurenţi.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Comentezi ?