marți, 1 decembrie 2009

1 decembrie, manifest pentru fasole cu ciolan

Topica nu o fi buna dar ideea e una mai mult decat corecta. 1 decembrie, ce inseamna 1 decembrie ? Parade, fanfare, defilari, depunere de coroane... asta nu (putem sa ne uitam la ratinguri sau prezenta oamenilor la astfel de manifestari)
Semnificatie istorica ? 59' 77' 18' 45' 89' ... cine mai stie despre ce an se vorbeste. Plus ca nu este vreun Cinco de Mayo mioritic in care sa fi omorat ceva unguri asa ca probabil nu vom avea multi entuziasti.
Zi libera ? Asta da. Fie ca se prelungeste un weekend sau se creeaza o punte si se face de o mini-vacanta asta ne place la 1 decembrie. Bun, e liber, ce facem cu asta ? Polologhia e pusa cam prost, la inceputul iernii asa ca singura optiune viabila este de a umfla matul.
Americanii au 4 iulie, zi plina de artificii plus mancare rapida si imoral de grasa....asta in plina vara. Noua de ce naiba ar trebui sa ne fie rusine de fasolea la ceaun cu ciolan si carnati ? Asta ar trebuie sa facem cu mandrie azi, de la concursuri de mancat pana la emisiuni de admirat... hai cu fasolea !

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Comentezi ?