marți, 22 decembrie 2009

Video : Inregistrarea cu Mircea Badea cu penele pe fund in fata la Guvern(e)

După cum ne-a promis, Mircea Badea a defilat în Piaţa Victoriei cu penele pe fund(un port al bastinasilor indieni mai exact). Totuşi, din motive lesne de înţeles , el nu a făcut asta în direct la TV. Altfel am fi riscat ca un flashmob să populeze zona, indiferent de oră; în mod cert nu s-ar fi dus acolo şi să nu găsească pe nimeni(vezi pe împărat)
Motivul este deja arhicunoscut :pariul cu Guvernele lu' Boc & Berceanu şi construirea unei autostrăzi. Acum, cei 42 de km de drum cu 2 benzi, fără utilităţi te fac să te întrebi : "lungimea unei autostrăzi nu trebuie să fie mai lungă decât lăţimea ? ". Că nu avem autostrăzi şi nu vom putea să construim unele bune...asta e aproape sigur.
Ce putem face să schimbăm asta ? Mai nimic...înafară de o chetă imensă pentru câteva autostrăzi private.
Atunci ? Hai să ne bucurăm şi noi la fiecare mică victorie. Dacă primul ministru + ministrul transporturilor l-au băgat în seamă pe Badea...noi de ce nu am face la fel ?

Fără alte prezentări : Badea făcând o sceneta cu Mihai Gadea in fata la Guvern


Apasa "continuare" pt video
http://www.videonews.ro/action/viewvideo/32870/Mircea-Badea-si-a-pus-pene-si-s-a-dus-la-GuvernAşteptăm şi audienţele pt a vedea caticiumpalaci au fost atraşi de ideea de a viziona acest filmuleţ

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Comentezi ?