joi, 28 ianuarie 2010

Mere pişate

Teoria merelor pişate


Poate că nu sună deloc apetisant dar această teorie hrăneşte multe guri. Unele din aceste guri chiar aplică acest concept în mod inconştient. Chiar şi noi putem avea împământenită această concepţie şi deoarece este atât de adâncă nu putem vedea ipocrizia din ea.
Totuşi, care este teoria ? Eu am denumit-o a merelor pisate deşi când am descoperit-o parcă avea şi ceva prune. Oricum, o mică povestire va lămuri totul :

Se făcea că doi oameni mergeau pe câmp şi i-a apucat foamea (putem să presupunem că oamenii apartineau unei etnii dar nu mai vreau să par rasist încă odată). Când îi rodea stomacul mai tare au dat peste un măr, chiar în mijlocul câmpului. Flămânzi, dărâmă zeci de fructe din el şi se pun pe mâncat. După ospăţul vegan fac şi o mică siestă şi sunt gata de plecare. Totuşi, ei observă că au mai rămas câteva mere neconsumate. Neputând să le ia cu ei si crezand ca nu vor mai avea nevoie de ele, hotărăsc să mictioneze pe ele pentru ca nimeni să nu se mai bucure de ele.
La sfârşitul zilei , aceeaşi tovarăşi se întorc la locul faptei, cu o poftă de mâncare mai mare şi încep să caute printre merele rămase : "Pe ăsta parcă nu ne-am pişat...parcă nici pe ăsta"

Concluziile le puteţi trage singuri iar efectele le vedeţi prin toată Media şi în alte locuri în care (nu) există vreun subiect de discutat.

Un comentariu:

Comentezi ?