sâmbătă, 2 ianuarie 2010

The Frank Show

Frank, Peter Frank este un jurnalist economist american.Stabilit de ceva vreme pe plaiurile mioritice, el si-a facut rost de o emisiune. Pana aici nimic special : un strainez care se da expert in ceva vine sa ne dea noua lectii. Ineditul vine tocmai dintr-o incapacitate a domnului Frank : cea de a invata limba romana. Deci, asadar si prin urmare el isi face emisiunea in limba engleza.
Practic el este un fel de Moise Guran al celor de la the Money Channel. In acelasi timp el reuseste sa aduca ceva din aerul prezentatorilor si emisiunilor de peste ocean. In plus fata de asta, folositul limbii engleze ii da un spor imens de obiectivitate. Oricand poti crede ca este cineva de pe la CNN sau EuroNews.
Nu stiu cat de interesante pot fi informatiile economice pentru cineva obisnuit dar emisiunea e o experienta ce trebuie incercata. Eu cand ma uit la ea am impresia extraordinar de placuta ca nu sunt in Romania; cine stie...poate chiar o fi vreun antrenament.
Oricum, daca nu va deranjeaza pronuntia englezeasca a tuturor romansimelor merita sa va uitati la Frank (este difuzat in weekend in prostie) Cred ca este prima din multele emisiuni in engleza ce ar trebui sa urmeze.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Comentezi ?