sâmbătă, 16 mai 2009

Turul merge mai departe ! Noi ?

Gata ! Se fini !
După ce Banciu a anunţat la radio ştirea iar Naum a răspuns elegant pe blogul lui Tolo, noi ştim sigur că Turul din 2009 nu va mai fi comentat de cei doi. 11 ani, 10 tururi... cifrele nu au avut mare relevanţă pentru EI. Numai noi ne uităm în urmă şi vedem peste 200 de etape începute dis de dimineaţă şi comentate cu umor şi prăjituri , poveşti cu bursuci şi seringi sau reţete locale mereu mai ciudate decât precedentele.
De la patroni până la pisici care cădeau de pe televizor trecând prin poveştile din Burkina Faso ... le-am avut pe toate. Trebuie să le mulţumim LOR pentru că ne-au suportat mailurile atâta vreme dar mai ales trebuie să le spunem merci pentru tot ce am învăţat de la ei. Am încercat să arătăm că ne pasă printr-o petiţie... ceea ce l-a impresionat/umit/speriat/înfricoşat pe Radu Naum . Nu şi-a atins scopul dar dacă l-am mişcat puţin pe domnul Naum, eu mă declar mulţumit.
Ei au trecut peste ideea ca nu vor mai comenta impreuna şi aşa ar trebui să facem şi NOI. Am arătat că ne păsa iar acum trebuie să mergem mai departe. Turul nu se referea numai la ei ... şi NOI suntem parte din el : fanii care ţipă la sprinturi, transpiră odată cu cicliştii pe căţărări sau cei care se lasă să adoarmă pe canapea.
Haideţi să fim ipocriţi şi să ne zicem că nu ne uităm la ţur numai pentru ei, ci pentru ciclism !
Haideţi să fim alături de comentatorii noi şi să facem NOI Turul !
Haideţi să facem asta măcar pentru EI !

Un comentariu:

  1. Ma uit la Tur de prin 2003. La inceput, un mare motiv au fost cei doi! Acum m-a impacat cu ideea ca cei doi nu vor mai comenta! Eu totusi sper ca Eurosportul sa se razgandeasca ori ceilalti 2 care au fost in turul italiei sa incerce sa se ridice la nivelul lor! Sau macar sa vina Terzian :))

    RăspundețiȘtergere

Comentezi ?