sâmbătă, 28 noiembrie 2009

Crin Geoana presedinte !

Crin Geoana... asta e presedintele pe care il votam. Uau ?! cat de tare banal pot sa fiu ! Nu pot sa vin cu ceva ma bun ?
Nu are rost, TB isi face rau cu mana lui, cea dreapta bineinteles. La inceput a folosit-o sa o bata pe nevasta-sa si cativa copii. In ultimul mandat si-a utilizat-o in alte scopuri si a reusit sa isi consume tot hormonul de animal politic si odata cu asta, instinctele care l-au adus la Cotroceni.
In mod normal mi s-ar face mila de el dar dupa 5 ani in care l-am vazut numai pe el declar ca nu mai pot sa-l inghit ba chiar incepe sa imi starneasca alte reflexe. In campania asta, dinamismul lui Crin si sobrietatea normala a lui Geoana nu isi gasesc un adversar pe masura, ba mai mult, nu isi gasesc un adversar demn. Geoana este singura solutie viabila, lucru inteles si de sustinatorii peste medie de intelectuali ai lui Crin.
TB e rau , e ciuma, e puroiul tarii. Cine nu a inteles asta este cam incet la minte(vezi intelectualii lui & niste ardeleni) E si normal sa fii incet la minte daca il sustii pe TB. Pentru inceput asta inseamna ca esti fanul dictatorilor si despotilor(neiluminati), un lucru nu foarte comun in ultimele secole. Mai inseamna ca esti decalat, inapoiat, doar te uiti la Madalin Ionescu si nu stiu ce personaje porno in timp ce toti privim deja stirile. O alta caracteristica a pupinbasestilor este oglinda imensa pe care o au pusa peste ochi. Astfel ei pot sa vada decat in trecut, unul foarte indepartat , in care toti sunt niste dusmani rosii.
Astept Decembire 6, astept calatoria pe care, fac si cheta pentru barca daca e nevoie.
P.s. Crin, nota 10 pentru ca te-ai aliat cu Geoana. Ar fi fost o prostie fara margini sa taci si sa te uiti indiferent la lupta asta.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Comentezi ?