sâmbătă, 13 martie 2010

Eco-pupu

Cum în ultima vreme m-am obosit să scriu numai articole insipide despre ciclism şi seriale, m-am hotărât să reincep a critica tot îmi iese în faţa ochilor. Da, ştiu că Pământul se va roti în continuare, chiar şi fără comentariile mele; până şi în aroganţa mea infinită pot accepta asta. Totuşi, există unii care nu conştientizează asta despre ei: ecologiştii.

Verzi, eco, bio, natur...doar îi ştiţi.Sunt oile pierdute, rămase cu gândirea la nivelul clasei a patra, ora de educaie civică.Sunt cei care cred că luând nişte hârtii de pe jos pot salva planeta, chiar dacă după aceea se întorc acasă într-o sufragerie pe roţi. Sunt cei care îşi lasă o baraba mai lungă decât a lui Remus Cernea pentru a arăta că nu consumă apă sau produse de îngrijire personală.Sunt adolescenţii care s-au încurcat în iţele lui Tudor Chirilă şi au văzut capul ras al lui Bucurenci ca pe o scăpare uşoară.
Of...ce frumos este să îi critici pe alţii. Totuşi, ar trebui să aduc şi ceva argumente, pentru ca al meu blog să nu fie înverzit de cine ştie ce comentarii.

1. Sunteţi naşpa deoarece v-aţi băgat în toată treabă cu "verdele" pentru simplul motiv că este trendy.
2. Nu va gândiţi la binele planetei ci maxim la aspectul CV-ului
3. Nu vreţi schimbare pentru că nu va puteţi adapta la ea.
4. Încălzirea globala e supraevaluată iar la cât de frig este afară..aş zice că nici nu există.
5. Cinci ? patru...
- graficele alea ale lui Al Gore ce ieşeau de pe ecran au fost mai umflate decât exit-poll-urile lui Geoană.
- cauzele efectului de seră : 36 % vaporii de apa, 9% CO2-ul => hidrgogenul drept combustibil ne-ar bagă într-un raaht mult mai mare.
- Pe Pământ este lipit un afiş : O perioadă se încălzeşte, o perioadă se răceşte. Acum se încălzeşte.
- fără încălzirea globală, oamenii de ştiinţă n-ar avea fonduri nici pentru eugenii.
- fără încălzirea globală, oamenii nu ar avea un duşman comun...deci ar începe să se uite spre conducători.
- statele mari nu vor ca cele mai mici să profite de industria pe bază de CO2, aşa cum au făcut ele
- fără încălzirea globală nu ar mai putea prospera socialismul
- taxa pe CO2 exemplul pefrect pentru expresia: Să faci din rahat bici
Prin urmare, verzilor, deşi sunteţi spălaţi pe creier, ideile pe care le promovaţi nu miros deloc bine. Având în vedere că nu veţi realiza mare lucru, vă sugerez să vă mutaţi într-o peşteră sau o rulotă hipiotă şi să schimbaţi posterele lui Al Gore cu al' lu' Bundy. Aşteptăm că Michael Moore să se apuce de un documentar pe temă asta.

* Articol sponsorizat de mogulii răi, corporaţiile malefice şi dorinţa mea pentru o teorie a conspiraţiei.

Bonus : un bobarnac peste nasul ecologistilor...albastri. ..aceeasi chestie, alte linkuri
http://www.happyfish.ro/voice_cover/avatarul_dupa_oscar
http://www.trilulilu.ro/happyfishtv/61b2cb9967d441

3 comentarii:

  1. In primul rand faci o asociere gresita a ceea ce inseamna ecologia si inovatiile aduse in domeniu (care includ mult mai mult decat adunat hartii si hidrogen drept combustibul,ceva de genu totul va devenii eco pt. ca va fi mult mai iefrin,eficient si simplu, nu din cauza incalzirii pacii sau poluarii) siiii imaginea trendy care vor sa si-o faca unii care probabil habar nu au ceii aia energia solara. Nu tin cu disperatii care vor "sa salveze planeta si rasa umana" dar in domeniul meu de activitate am invatat cam multe despre diferite proiecte eco care se vor introduce pe scara globala tocmai pt ca sunt foarte eficiente din multe puncte de vedere si ne-ar ridica putin la un nivel ceva mai avansat ca ne-am indobitocit destul.
    Si in al doilea rand las-o mai usor cu Badea, e tare omul dar sincer aroganta nu te face mai interesant sau mai destept.

    RăspundețiȘtergere
  2. Daca putem face progrese in anumite domenii datorita trebii asta eco, atunci sa o facem. Eu am vrut sa ma iau decat de activistii inflacarati si ignoranti dar daca dau inspre Badea, nu cred ca mi-am atins scopul.

    RăspundețiȘtergere
  3. Nu dai inspre badea cu b mic...si stii ca eu te sustin de obicei da?ei bine de data asta ai exagerat putin:D acum..nu stiu daca afirm asta pentru ca si eu sunt ecologista...Cu multe dintre lucrurile ce apar scrie aici nu's de acord, (desi cu unele sunt) si spun asta din propria-mi experienta:))

    RăspundețiȘtergere

Comentezi ?