sâmbătă, 1 august 2009

The secret (2006)


The secret este un film documentar in care ne este prezentat Secretul. Care secret ? Al fericirii, bunastarii, sanatatii si tot ce mai vrei tu. Un grup de filozofi, metafizicieni scriitori si antreprenori ne spun cum au reusit sa aiba tot ce au dorit si cum poti face si tu acelasi lucru.
Tinand cont ca nu este un documentar al vreunei secte, presupun ca nu e vreo incercare inutila de manipulare. S-a facut si un sait unde poti sa spui daca la tine a functionat Secretul. De curand am vazut in librarii si o carte in romana, cu hartie buna si multa culoare... numai buna de cumparat pentru cei aflati in cautarea adevarului absolut sau a unei simple cai de urmat in viatza. Eu pot sa spun ca secretul poate fi pus in aplicare tot timpul, fara mare bataie de cap si chiar poate da rezultate. Pana acum,cu ajutorul lui, am obtinut redifuzarea unei emisiuni si am gasit cateva monede.Totusi, daca Secetul e atat de tare...ma v-a aduce in top 100 bloguri(daca citesti asta iar eu am ajuns mare blogger si am uitat de documentarul asta....aminteste-mi sa-l mai laud).

Pana una alta, documentarul merita vazut si secretul incercat pentru ca n-ai nimic de pierdut.

2 comentarii:

  1. secretul e sa fii "marlan"; daca nu dai peste secret sa citesti Destin valah !

    RăspundețiȘtergere
  2. mda...cand te-am interbat de ce filme sa vad sincer nu-mi amintesc sa-mi fi spus de acest secret...oare vrei tu ca eu sa nu am succese in viata?

    RăspundețiȘtergere

Comentezi ?