marți, 4 august 2009

Turul Poloniei 2009 a treia etapa

Etapa amortita si plictisitoare, peisaje impadurite si final anticipat.La sprintul final s-a impus Jacopo Guarnieri (Liquigas) fiind urmat de Alan Davis si de Andre Greipel. La general, 4 rutieri se afla la egalitate:André Greipel (Ger), Jacopo Guarnieri (Ita) , Borut Bozic (Slo) si Angelo Furlan (Ita). Jocul bonificatiilor si cateva priviri incruntate aruncate prin regulament ne spun ca tricoul de lider va fi purtat de catre Andre Greipel.


Alte stiri din ciclism :

- Mikel Astarloza(Euskaltel), castigator de etapa in Turul Frantei a sustinut o conferinta de presa in care ne-a spus ca nu s-a dopat . Spaniol, basc... stim cum se va termina povestea. Este de mentionat ca nu a fost prins dopat in timpul turului Frantei... de acolo sunt probe mai importante ce trebuiesc verificate.

-Andy Schleck, tricou alb si locul 2 la general in Le Tour , a declarat ca va participa in Tutul Spaniei 2009. Rutierul va participa in Vuelta in ciuda cazaturii de Sambata din clasica San Sebastian.

- Echipa italiana de liga secunda Ceramica Flaminia a semnat un contract cu Riccardo Riccò. Rutierul va reveni pe sosea in 2010, atunci cand ii expira suspendarea. Aceeasi echipa a mai purtat discutii si cu danezul Michael Rasmussen, ciclist a carui suspendare a expirat la finalul lui iulie... din 2 rele l-au ales pe ala mai rau, care are si acte sa o dovedeasca.

Astept cu nerabdare revenirea lui Chicken Rasmussen, singurul ciclist suspendat fara a fi fost prins dopat. Misule...data viitoare cand pleci sa iei ierburi de prin America de Sud sa stii ca e mai bine sa le spui si astora de la UCI. Ei te fac foarte usor din birocratie si hartii dar prin sange inca nu stiu sa umble la fel de bine.

Maine vom avea o ora de Turul Poloniei pe Eurosport asa ca potriviti-va ceasurile si puneti-le sa sune la ora 11 dimineata

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Comentezi ?