vineri, 31 iulie 2009

Cheta pentru Mutu ?

Fotbalistul roman Adrian Mutu va trebui sa plateasca 17 milioane de euro celor de la Chelsea. Banii reprezinta despagubirile cerute de clubul englez dupa ce romanul a fost prins dopat cu cocaina.

Adriane... ai cam incurcat-o. Din cate am aflat prin media ai o avere de maxim 14 milioane (foarte multe masini scumpe si ceva imobile). Teorectic ar mai trebui sa joci vreo 2 ani pentru a putea plati totul.

Practic este greu de crezut ca Mutu va putea vinde toate posesiunile la adevarata lor valoare. Prin urmare va trebui ajutat de prieteni, rude sau chiar fani. Astazi, in prima zi dupa decizie, cred ca vor fi sute de idei de a face cheta pentru fotbalist. De la colegii de pe la nu stiu ce echipa pana la fanul din tribuna... toti vor vrea sa se implice cumva... poate chiar va fi un teledon ! Trebuie sa aratam ca suntem uniti si tinem la cel mai bun fotbalist al nostru... cine va mai marca pentru noi la EURO ? Clar , asta este o prioritate nationala.... astept sa vina si niste bani de la guvern, doar ei sunt obisnuiti sa defenestreze banii.

Fratilor.... sunati repede si dati un euro pentru Mutu. Eu inca mai astept un viitor reality show cu el, de data asta locuind intr-o garsoniera de 4x5, fara menajera... numai atunci ar fi un adevarat Fenomeno.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Comentezi ?