miercuri, 29 iulie 2009

Rataciti in Panama la Kanal D

Nu stiu cum am ajuns sa dau pe Kanal D dar am nimerit un ceva surprinzator de interesant. Nu era ceva cu Salman Khan sau vreun reality show cu tigani... era un promo despre emisiunea Rataciti in Panama. Din cate mi-am dat seama este o copie exacta dupa Survivor. Dupa ce s-au desfasurat astfel de emisiuni in vreo 44 de tari, se pare ca avem si noi parte de franciza asta.
Probabil ca turcaletii au modificat putin formatul pentru a nu plati niste bani in plus. Locatia aleasa a fost folosita si in Survivor 12 (ala de la americani)

Tinand cont ca un bilet dus-intors catre Panama e minim 1500 $ , dificultatile de a filma pe niste insule pustii cu niste cameramani semi-amatori, cazarea personalului, materialele necesare pentru intreceri si alte sute de chestii minore care apar pe parcurs, sper sa se descurce binisor. Pe de alta parte nu stiu daca romanii sunt pregatiti pentru Survivor. Noi ne multumim cu reality show-uri penibile iar un salt atat de mare nu stiu cum va fi primit.

La supravietuit cu aproape nimic sper ca ne vom pricepe.... ramane de vazut cati bani va primi castigatorul ( daca incepe in toamna nu vor fi mai mult de 100.000 de euro-dolari) . Nu trebuie sa ratam nici pseudo-vedetele care vor participa si mai ales viitoarele prezentatoare de stiri sportive sau noii meteorologi.

Tribul a decis.....voi fi cu ochii pe voi.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Comentezi ?