miercuri, 18 iunie 2008

Povestea prostului

Intr-o zi , nestiind cum sa treaca de grupe la euro , Pitzi s-a hotarat sa se duca la Dumnezeu sa ii ceara sfaturi.Zis si facut ! A plecat la drum si s-a intalnit cu Van Basten, care statea relaxat pe sezlong.
-Buna ziua , om bun! Incotro?!
-La Dumnezeu , vreau sa imi spuna cum sa trec de grupe la EURO.
-Atunci intreaba-l pe Dumnezeu cum pot sa imi odihnesc titularii , dar totusi sa nu dezamagesc suporterii.
Cei doi isi dadura binete si Pitzi a mers mai departe.Dupa aceea a dat peste Donadoni.
-Hey ,tzigane! unde te duci ?
-La Dumnezeu...
-Huh , bine ca nu vi sa "muncesti" la noi. Apropo , intreaba-l cum sa ma calific , chiar daca arbitrii o sa ma fure mai mult decat pe adversarele lui Juve.
Selectionerul si-a continuat drumul si a dat peste Domenech , jucandu-se cu mana prin par , in timp ce se uita fascinat la M6.
-Bonjour , unde mergi?
-La Dumnezeu , ca sa...
-Oui , oui...intreaba-l cum sa fac eu sa ma calific! Jucatorii sunt rupti de oboseala .Am jucat atat de multe amicale ,incat si Banel ar fi obosit!
Ajunge Pitzi la Dumnezeu , ii povesteste cu cine s-a intalnit si apoi il intreaba despre calificare.Atotputernicul ii spune ce trebuie sa faca ceilalti antrenori iar apoi il indeamna sa se duca linistit acasa pt. ca se va califica.Romanul face cale intoarsa si da din nou peste antrenorul francez.
-Ei , ce-a spus Dumnezeu despre problema mea ?
-A spus sa joci normal , adversarii nu vor avea niciun sut pe poarta...
Urmatorul intalnit a fost italianul Donadoni.
-Migratorule ! Ai aflat cum sa-mi rezolv problema ?
-Daca vei primi un penalti impotriva ta , spune-i portarului sa ramana pe centru... cu arbitrii se va remedia situatia pe parcursul turneului.
Inainte sa ajunga acasa , Pitzi a dat peste Van Basten.
-Ei , prietene...sunt deja calificat...dar tot nu stiu cum sa rezolv cu rezervele.
-Poti sa joci si tu...orice jucatori vei introduce ,va iesi bine.Chiar daca vrei sa ne calificam noi...sa nu dati autogoluri(va veni Platini la meci...si pana si el o sa se prinda ca e ceva putred)...nu trebuie decat sa jucati foarte prost...Acum scuza-ma , trebuie sa ma duc acasa.

Un comentariu:

Comentezi ?