miercuri, 17 iunie 2009

eRepublik(k) ?

eRepublik este un joc browser online multiplayer de strategie . Practic esti un cetatean si incerci sa te descurci cat mai bine in "The New World". Poti sa devii :
-->soldat (si iti ajuti tara in razboaie)
-->mare patron (cumperi/vinzi firme si speculezi oportunitatile de pe piatza cat de bine poti)
-->politician (vorbesti cu lumea, iti spui ideile, intri in congres si poate ajungi chiar si presedinte)
--> jurnalist ( faci un ziar , scrii ce iti mai trece prin cap si incerci sa manipulezi lumea)
-->Jack of all trades ( o combinatie dintre toate cele de mai sus)
In urma cu ceva timp eRomania era cea mai dezvoltata tara din joc : cucerisem Europa de Est si o mare parte din Asia. Galbenul romanesc era peste tot... cum zicea o expresie nefericita : parca a mictionat cineva pe toata harta.
Totusi, acum nu o mai ducem atat de bine : dupa ce am pierdut multe regiuni, lumea a plecat in alte parti. Practic abia ne mentinem in Top 5. eIndonezia si eUngaria ne-au venit de hac iar aliatii nostri americani au aratat ca nu au reflexe bune... asa ca avem nevoie de tine. Vrei sa iti ajuti tara sa scape de bozgori ? Daca da, lasa un comment cu adresa ta de email mai jos iar eu te voi ghida in primele zile.
Puteti incerca si tutorialele de pe youtube .
Jocul a fost facut de romani . Investitia initiala a fost de vreo 700 000 de euro iar de curand au anuntat ca au mai strans 2 milioane pentru a continua dezvoltarea jocului. Mai sunt cateva bug-uri dar daca s-au bagat atatia bani...merita macar sa incercati.

P.S. Daca sunteti interesati atunci spoitzi-va mailul mai jos ;)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Comentezi ?